Metro en ANP
Metro en ANP Nieuws 30 jun 2016 / 09:05 uur

Man gedood bij overval in Drents dorp

In het Drentse dorpje Gees is een man omgekomen bij een overval. De man werd donderdagochtend in zijn woning overvallen. Hij raakte ernstig gewond en bezweek ter plaatse aan zijn verwondingen.

Volgens de politie werd de overval aan de Dorpsstraat gepleegd door drie mannen die hun gezicht hadden geschminkt. Wat er precies is gebeurd en of de overvallers ook iets uit het huis hebben meegenomen, is niet duidelijk.

Getuige van slag

De vrouw van de man was ook in de woning aanwezig. Zij kwam er zonder verwondingen vanaf. „De vrouw is voor ons de enige getuige. Maar ze is enorm van slag door wat er is gebeurd”, verklaarde een woordvoerster van de politie. „We zijn er nu vooral op gericht om de overvallers zo snel mogelijk te vinden. We hebben op dit moment nog geen spoor van de daders”.

De politie is met speurhonden op zoek naar het drietal en heeft een Burgernet-melding verstuurd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man gedood bij overval in Drents dorp
Sluiten