Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 17 jun 2016 / 09:57 uur

Kind overlijdt bij vluchtpoging van autodief

Een op de vlucht geslagen autodief is woensdagochtend betrokken geraakt bij een frontale botsing. De man botste tijdens zijn vluchtpoging op een auto met een gezin. Een van de kinderen kwam hierbij om het leven.

De autodief reed met flinke snelheid over de weg in het Gelderse Zelhem. Hij probeerde hier een auto in te halen, maar botste daarbij op een tegenligger. Hierin zaten een vader, moeder met twee kinderen. Tijdens de botsing kwam één van de kinderen om het leven. De andere drie inzittenden raakten gewond, zo schrijft het ANP.

De veroorzaker van het ongeluk raakte ook gewond. De politie heeft hem wel onmiddellijk in de boeien geslagen. De traumahelikopter is ook ter plaatste gekomen om medische assistentie te verlenen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kind overlijdt bij vluchtpoging van autodief
Sluiten