Metro
Metro Nieuws 3 jun 2016 / 10:14 uur

Frans Bauer verrast vrouwen van de tenniskantine

De Olympische campagne van de Rabobank, ‘Het Aandeel Van’ geheten, zet naast sporters alle vrijwilligers en betaalde krachten die sporten en het sporten mogelijk maken centraal. Zij mogen ‘richting Rio’ terecht uitblinkers worden genoemd. Onder meer topsporters Ellen Hoog en Marianne Vos hebben hun uitblinker aangewezen.

In het volgende filmpje zie je zanger Frans Bauer die de keukendames Emmy en Annemiek van tennisvereniging De Merenwijk in Leiden verrast. Zij zijn bijna 40 jaar als vrijwilligers actief. Tennissen kan Frans niet, maar keukenkaraoke daarentegen…

Bekijk hieronder ook de uitblinkers van Ellen Hoog en Marianne Vos.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Frans Bauer verrast vrouwen van de tenniskantine
Sluiten