Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 23 jun 2016

File Coldplay duurt te lang; dus uitstappen en lopen

De grote drukte donderdagavond op de snelweg naar Amsterdam frustreert kennelijk een aantal mensen die op weg zijn naar het concert van de band Coldplay. Volgens de VerkeersInformatieDienst (VID) gaan mensen zelfs lopend over de A2 naar het concert in de Amsterdam ArenA. De passagiers stappen uit de auto ,,omdat ‘t per auto niet meer gaat”. De politie in Amsterdam bevestigt dat.

Kilometers file

Volgens de ANWB, die ook spreekt van een Coldplay-file op de A2, stond vanuit Utrecht richting Amsterdam tussen Vinkeveen en Ouderkerk aan de Amstel rond half negen 7 kilometer file. Coldplay begint om 21.00 uur.

Het moge duidelijk zijn dat nog niet iedereen er is:

Maar langzaam druipt men binnen:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
File Coldplay duurt te lang; dus uitstappen en lopen
Sluiten