Daisy Heyer
Daisy Heyer Nieuws 12 jun 2016 / 12:35 uur

Enorme gasexplosie in Milaan kost 3 mensen het leven

Een enorme gasexplosie heeft zondag in Milaan voor drie doden en negen gewonden gezorgd. De ravage is enorm.

Italiaanse media meldden dat zich onder de drie doden een moeder van twee meisjes bevindt. De twee zusjes van 7 en 11 jaar zijn zwaargewond. Ze zijn met ernstige brandwonden in het ziekenhuis opgenomen, volgens de Italiaanse krant La Repubblica. Onder de zeven andere gewonden bevinden zich nog twee kinderen.

Zwaar beschadigd

Het gebouw waar de ontploffing plaatsvond is zwaar beschadigd. Hulpdiensten zijn nog steeds op zoek naar slachtoffers onder het puin. Foto’s van het gebouw na de ontploffing tonen een enorme ravage. Van de bovenste verdieping van het appartementencomplex is niets meer over.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Enorme gasexplosie in Milaan kost 3 mensen het leven
Sluiten