Hester Ramaker
Hester Ramaker Nieuws 13 jun 2016
Leestijd: 1 minuut

Duitse vrouw gooit kinderen uit raam

In het Duitse Krefeld heeft een vrouw in de nacht van maandag op zondag haar drie kinderen uit het raam gegooid. De jonge kinderen, die tussen de drie en zes jaar oud zijn, verkeren in levensgevaar volgens een woordvoerder van de Krefeldse politie.

Zelfmoord

Nadat ze haar kinderen uit het raam had gegooid, probeerde de vrouw zelfmoord te plegen. Dat lukte niet, maar ze is buiten levensgevaar liet de woordvoerder weten. Het is onduidelijk waarom de vrouw zelfmoord wilde plegen. Daar wilde ze zelf geen enkele uitspraak over doen. Omdat de achtergrond informatie voor de politie nu nog volstrekt onduidelijk is, zit de vrouw vast wegens poging tot doodslag.

Tweede verdieping

De vrouw woont met haar drie kinderen in een appartement op de tweede verdieping. Ze zou de drie uit een van die ramen hebben gegooid. Een fietser ontdekte de kinderen op straat en waarschuwde de autoriteiten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Duitse vrouw gooit kinderen uit raam
Sluiten