Remco Visser
Remco Visser Nieuws 1 jun 2016 / 14:53 uur

Dit gebeurt er allemaal in 1 minuut op aarde

Als je nu aan het werk bent, zou het zomaar kunnen dat de tijd maar niet op lijkt te schieten. Maar als je vandaag een dagje vrij hebt, is die 24 uur zo voorbij. Toch gebeurt er elke minuut bizar veel op aarde, zo toont New York Magazine.

Het tijdschrift verzamelde namelijk enkele gegevens over wat er allemaal gebeurt, elke minuut. Zo worden er iedere 60 seconden op aarde 255 baby’s geboren, maar overlijden er ook 106 mensen. En elke minuut van de dag krijgt zanger Justin Bieber er 22 volgers op Twitter bij.

Wie eens precies wil weten wat er nog meer gebeurt tijdens een minuut op aarde, klik gauw hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Dit gebeurt er allemaal in 1 minuut op aarde
Sluiten