Metro
Metro Nieuws 19 jun 2016 / 11:23 uur

Centraal station Brussel kort ontruimd

Het centraal station van Brussel en het plein daarvoor zijn zondag aan het eind van de ochtend door de politie kort ontruimd. Dat gebeurde nadat in het pand twee achtergelaten koffers werden ontdekt bij bagagekluizen. Het treinverkeer bij het station was tijdelijk stilgelegd.

De Belgische explosievenopruimingsdienst (DOVO) werd opgeroepen om de koffers te onderzoeken. Er werd kennelijk niets verdacht ontdekt. Gedurende het onderzoek mocht niemand het pand in. Na ruim een uur werd alles weer vrijgegeven.

https://twitter.com/hendrik86/status/744467967111499776/photo/1

Vrijdag arresteerde de Belgische politie bij een grote actie twaalf terreurverdachten die van plan zouden zijn aanslagen te plegen. Daarvan zitten er nog drie vast.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Centraal station Brussel kort ontruimd
Sluiten