Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 7 mei 2016 / 15:35 uur

Zweefvliegtuigje gecrasht in Loosdrecht

Zaterdag 7 mei is een gemotoriseerd zweefvliegtuigje gecrasht in een weiland in Loosdrecht. Van de twee inzittenden is er een gewond geraakt, de ander bleef ongedeerd.

Licht gewond

Het zweefvliegtuigje vertrok eerder deze dag van vliegveld Hilversum. Het vliegtochtje kwam echter wel heel snel ten einde. Volgens een woordvoerder maakte het toestel al snel na vertrek een draai en verloor hoogte. Het toestel kwam half boven een sloot terecht langs de Nieuw Loosdrechtsedrijk.

Een van de twee passagiers raakte licht gewond, maar kon gelukkig zelf nog uit het toestel kruipen. De man is met rugklachten naar het ziekenhuis gebracht. De tweede passagier bleef ongedeerd en kon zelf uit het vliegtuigje stappen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zweefvliegtuigje gecrasht in Loosdrecht
Sluiten