Metro
Metro Nieuws 1 mei 2016 / 13:20 uur

Vrouw wacht drie uur op lift, politie schiet te hulp

Een 79-jarige vrouw heeft zaterdagmiddag bijna drie uur in haar flat in Haarlem op een kapotte lift staan wachten. De politie werd uiteindelijk ingeschakeld om de vrouw naar boven te brengen.

Op het moment dat de vrouw van huis ging, werkte de lift nog. Maar toen zij even later terug kwam, was deze kapot. Er was een monteur ingeschakeld om de lift te repareren, maar die kon het probleem niet verhelpen, schrijft RTV Noord-Holland.

Tussenstop

De monteur schakelde vervolgens de politie in om de dame naar boven te brengen. Ze werd door een agent naar de tweede verdieping gebracht maar kon helaas niet meer verder lopen. Ze woont echter op de vierde verdieping. Gelukkig kon de oudere dame terecht bij een vriendin die op de tweede verdieping van de flat woont.

Via Facebook laat de politie weten dat het allemaal goed is gekomen. De thuiszorg en familie hebben er later voor gezorgd dat de vrouw ’s avonds naar huis kon.

Reageer op artikel:
Vrouw wacht drie uur op lift, politie schiet te hulp
Sluiten