Remco Visser
Remco Visser Nieuws 30 mei 2016 / 12:25 uur

Tiener gegrepen door haai voor kust Florida

Een Amerikaanse tiener is zondag aan de dood ontsnapt toen hij tijdens het zwemmen gegrepen werd door een haai. De 13-jarige jongen heeft een flinke hap uit zijn been en is naar het ziekenhuis gebracht. Zijn situatie is stabiel, meldt NBC News.

Het ongeval gebeurde aan de oostkust net buiten Jacksonville in de staat Florida, waar de jongen aan het zwemmen was. Een vrouwelijke omstander wist de jongen uit het water te redden. Volgens de strandpolitie moet de haai minstens 1,5 meter zijn geweest.

Californië

Aan de andere kant van de VS is zondag ook iemand aangevallen door een haai. In Zuid-Californië werd een vrouw uit het water gehaald met verwondingen aan het bovenlichaam en schouder door een haaienbeet. Volgens ABC News was de vrouw bij bewustzijn en is ze naar het ziekenhuis gebracht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tiener gegrepen door haai voor kust Florida
Sluiten