Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 5 mei 2016 / 06:45 uur

Temperatuur kan vandaag oplopen tot 25 graden

Goed nieuws voor alle festivalliefhebbers want deze Bevrijdingsdag kan mogelijk een van de zonnigste ooit worden. Zo kan vandaag op sommige plekken de temperatuur stijgen tot 25 graden!

Nieuwe records

Hoewel Koningsdag de boeken in ging als een van de koudste, worden er vandaag waarschijnlijk opnieuw records gebroken. De dag is wat fris begonnen, maar dankzij de warme zuidoostenwind kan de temperatuur oplopen van 15 graden aan de Wadden tot 25 graden in het Zuidoosten, meldt het KNMI. Een groot verschil met vorig jaar, toen waren er onweersbuien en zware hagel.

Vrije dag

Omdat Bevrijdingsdag dit jaar samen valt met Hemelvaartsdag zijn veel mensen vrij. Ideaal om een van de grote festivals te bezoeken die door het hele land worden georganiseerd. De zon kan fel zijn, dus insmeren wordt aangeraden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Temperatuur kan vandaag oplopen tot 25 graden
Sluiten