Puck Roest
Puck Roest Nieuws 22 mei 2016 / 09:59 uur

Straatvoetballer jat 2200 euro van toerist met truc

Dat dieven gewiekst zijn, weten we inmiddels wel. Maar deze zakkenroller had wel een erg bijzondere werkwijze. Door middel van een voetbaltrucje wist hij 2200 euro van een toerist te stelen op de Amsterdamse Wallen.

Volgens AT5 deed hij dit door ‘gezellig en amicaal’ bij zijn slachtoffer te gaan staan en vervolgens wat voetbaltrucjes voor te doen. Terwijl hij dit deed, hield hij de toerist ook een paar keer vast. Waardoor hij gemakkelijk het geld kon jatten.

De diefstal werd echter wel vastgelegd op camera’s van de politie waardoor agenten in burger de voetballende dief snel kon aanhouden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Straatvoetballer jat 2200 euro van toerist met truc
Sluiten