Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 30 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

Spontane Pluim voor Luchtbed.nl

In Metro’s consumentenrubriek Van Klacht Naar Pluim? koppelt Ton Broekhuisen (liefst) Pluimen aan alsnog opgeloste consumentenklachten.

Spontane Pluim
Alida van Elst (Rotterdam) steekt haar waardering voor de door Luchtbed.nl (onderdeel van Bedden.nl BV) geleverde service niet onder stoelen of banken. Dús meldt ze zich met een Spontane Pluim voor het genoemde bedrijf. Alida legt uit waarom: „Op 21 februari 2016 kocht ik via de webshop Luchtbed.nl een eenpersoonsluchtbed. Model: Intex Supreme Air-Flow. Prijs 74,95 euro. Na drie weken was het luchtbed lek. Dus heb ik Luchtbed.nl gebeld. Waarbij ik eerlijk heb laten weten dat ik geen idee had of het om een gebruikersfout of fabrieksfout ging. Op verzoek van Luchtbed.nl heb ik mijn verhaal in een mail gegoten en opgestuurd. Al na een paar uur kreeg ik een reactie. Ik moest de stekker eraf knippen en met de aankoopbon opsturen. Dan zouden we onder garantie een nieuw luchtbed ontvangen. Binnen de kortste keren werd het nieuwe luchtbed daadwerkelijk afgeleverd. Geen gezeur of gezever, maar pats: een mooie oplossing. Voor dit fraaie staaltje goede service beloon ik Luchtbed.nl graag met een Spontane Pluim!”

Juryrapport
Klanten moet je koesteren. Dat doe je door warmte uit te stralen. Bekvechten of een productreparatie wel of niet onder de garantie valt, is dan geen optie. Daarmee jaag je klanten naar de concurrent. Een Spontane Pluim naar mijn hart!

Groene Pluim
De door Pluimen beschikbaar gestelde Groene Pluim (cadeaubon vol belevenissen van 35 euro) gaat naar Alida van Elst.

Spotlights op je klacht?
Mail je klacht of Pluim naar Ton Broekhuisen: [email protected]. Bij selectie krijg je bericht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Spontane Pluim voor Luchtbed.nl
Sluiten