Constance van Amstel
Constance van Amstel Nieuws 2 mei 2016 / 15:55 uur

Nieuw bewakingsbeeld gevonden hoofd in Amsterdam

De politie laat dinsdagavond in Opsporing Verzocht niet eerder vertoonde beelden zien rond de moord op de 23-jarige Nabil Amzieb in Amsterdam. Zijn dood was voorpaginanieuws, nadat het hoofd van Amzieb woensdagmorgen 9 maart werd gevonden voor een shishalounge aan de Amstelveenseweg.

Een dag eerder is in een in brand gestoken Volkswagen Caddy aan het Mijehof al zijn verminkte lichaam ontdekt. In de uitzending van Opsporing Verzocht dinsdag bewakingsbeelden die vastgelegd zijn op dat Mijehof. Daarop is te zien hoe de bestelauto – met daarin dus het lichaam van Nabil – wordt geparkeerd en een uur later in brand wordt gestoken. Al eerder zijn er beelden getoond van de persoon die het hoofd van het slachtoffer achter heeft gelaten.

Omdat de schokkende zaak tot op heden niet is opgelost, wordt nu een beloning van 20.000 euro uitgeloofd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuw bewakingsbeeld gevonden hoofd in Amsterdam
Sluiten