Puck Roest
Puck Roest Nieuws 20 mei 2016 / 21:03 uur

Is dit de titel van de nieuwe Star Wars 8?

Star Wars-fans hebben het er maar druk mee. Eerder werden de titels ‘Tale of the Jedi Temple’ en ‘The Order of the Dark Side’ al genoemd voor de achtste editie. Nu komt er nog een derde optie bij. Volgens deze Reddit-gebruiker gaat de film ‘Fall of the Resistance’ heten.

Twee dagen geleden werd er een video gedeeld met de mogelijke naam van de achtste film.

De film, geschreven en geregisseerd door Rian Johnson, wordt op 15 december 2017 in de bioscopen verwacht. Eerder werd 26 mei 2017 als releasedatum genoemd, maar fans moeten dus nog iets langer geduld hebben.Volgend jaar december verschijnt eerst een losstaande Star Wars-spin-off, van regisseur Gareth Edwards (Godzilla).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Is dit de titel van de nieuwe Star Wars 8?
Sluiten