Metro
Metro Nieuws 12 mei 2016 / 17:36 uur

In beeld: Bezoek Willem-Alexander troepen Jordanië

Koning Willem-Alexander heeft donderdag een bezoek gebracht aan de tweehonderd Nederlandse militairen in Jordanië. Dat meldt de Rijksvoorlichtingsdienst (RVD). De militairen van de Air Task Force Middle East maken deel uit van de brede internationale coalitie die strijdt tegen IS in Irak en Oost-Syrië.

Onaangekondigd

De koning kreeg een rondleiding op de plek waar de Nederlandse F-16’s zijn gestationeerd en nam een kijkje in Snow City, het woon- en werkgebied van de Nederlandse en Belgische soldaten.

Tijdens het onaangekondigde bezoek aan Jordanië werd de koning vergezeld door generaal Tom Middendorp. Voorafgaand aan het bezoek aan de Nederlanders heeft Willem-Alexander een ontmoeting gehad met de Jordaanse koning Abdullah II Bin Al-Hussein.

https://twitter.com/NLNieuwsAlert/status/730812281613914112

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
In beeld: Bezoek Willem-Alexander troepen Jordanië
Sluiten