Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 22 mei 2016 / 20:02 uur

Goedkoop Londens huis heeft addertje onder het gras

Een huis vinden in een wereldstad is geen pretje, daar kan elke Amsterdammer over meepraten. Londenaren kennen dit dilemma ook en vaak als iets dan goedkoop aangeboden wordt, zit er een addertje onder het gras.

Dit is zeker het geval bij een appartement dat te huur wordt aangeboden via Spareroom.com. Het te huren pand bevindt zich in Londen, maar je huurt het al voor nog geen 715 euro per maand. Een koopje voor in die stad.

En inderdaad, voor zo’n koopje moet je dan wel accepteren dat je toilet op een vreemde plek zit. Op het eerste gezicht zie je hem niet eens zitten en verwacht je bijna dat je met je toiletrol onder je arm bij de buren aan moet kloppen. Dat valt dan weer alles mee, je hebt wel een eigen wc.

Hij zit alleen verstopt in een keukenkastje, jawel een toilet in je keuken. Als je goed tegen kleine ruimtes kan is dit appartementje ideaal ingedeeld, maar de meesten van ons zullen het toch niet zo fijn vinden zo dicht bij het aanrecht hun verteerde voedselresten moeten lozen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Goedkoop Londens huis heeft addertje onder het gras
Sluiten