Metro
Metro Nieuws 30 mei 2016 / 07:56 uur

Geen treinen tussen Utrecht en Den Bosch in spits

Slecht nieuws voor de mensen die morgen in de ochtendspits tussen Utrecht Centraal en Den Bosch moeten reizen. De werkzaamheden bij Utrecht lopen uit, waardoor er op dat traject maandagochtend geen treinen zullen rijden. Wanneer er precies weer treinverkeer mogelijk is op het traject kon de woordvoerder ProRail niet aangeven.

Bussen

De NS zet bussen in maar die bieden minder capaciteit dan de treinen. Reizigers krijgen het advies om te reizen via Arnhem/Nijmegen of hun reis indien mogelijk uit te stellen. Op het traject Utrecht – Houten worden seinen, wissels en andere systemen ingebouwd, aangesloten en getest.

Sinds donderdagavond zijn er intensieve spoorwerkzaamheden rond Utrecht Centraal. Deze hadden tot en met zondagavond moeten duren. ProRail werkt aan perrons, het spoor, de bovenleiding en het beveiligingssysteem. Het gaat om omvangrijke werkzaamheden op elf locaties aan beide kanten van Utrecht Centraal.

Meer vertraging

Ook op andere locaties liepen de werkzaamheden dit weekeinde uit zodat reizigers zaterdag en zondag onverwacht nog hinder ondervonden. Het betrof daarbij onder meer de trajecten Utrecht – Leidsche Rijn, Utrecht – Zeist en Utrecht – Schiphol.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Geen treinen tussen Utrecht en Den Bosch in spits
Sluiten