Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 5 mei 2016 / 11:05 uur

Driejarig jongetje overleden na ongeval spookrijder

Een driejarig kind dat vorige week zwaargewond raakte bij een ongeval met een spookrijder, is overleden. De aanrijding heeft inmiddels drie levens geëist.

Familiedrama

Vrijdag 30 april veroorzaakte een 87-jarige spookrijder een ernstig ongeval op de A79. De spookrijder reed op de weg van Maastricht naar Heerlen tegen het verkeer in. Hij botste op de auto van een 39-jarige vrouw en haar drie kinderen. De spookrijder en moeder kwamen hierbij om het leven. De drie kinderen (zoons van zeven en drie en dochter van negen) werden met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het driejarige jongetje is woensdagavond aan zijn verwondingen overleden in het ziekenhuis van Maastricht, dit meldt 1Limburg.

Na onderzoek werd duidelijk dat de 87-jarige spookrijder in goede gezondheid verkeerde en in het bezit was van een geldig rijbewijs. Toch doet dit ongeval de discussie over ouderen in het verkeer oplaaien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Driejarig jongetje overleden na ongeval spookrijder
Sluiten