Remco Visser
Remco Visser Nieuws 10 mei 2016 / 20:55 uur

Datingsite lokt Trump-haters met Canadese singles

Amerikanen die gruwen bij het idee dat Donald Trump president wordt, kunnen misschien hun geluk beproeven in Canada. Dat meent althans datingsite Maple Match, die de Amerikaanse Trump-haters graag zou koppelen met een noorderbuur naar keuze.

Het online huwelijksbureau speelt in op de verzuchting van tal van kiezers dat het hoog tijd is te emigreren wanneer de vastgoedmiljardair het Witte Huis betrekt. „Maple Match maakt het Amerikanen gemakkelijk de ideale Canadese partner te vinden om hen te behoeden voor de onpeilbare gruwel van een regering Trump”, luidt de boodschap, gevolgd door een inschrijflijst voor geïnteresseerde singles.

Volgens directeur Joe Goldman loopt het storm. Hij zei dinsdag dat zich al zo’n 10.000 Amerikaanse vrijgezellen hebben aangemeld, tegenover 2500 aan Canadese zijde.

Toevluchtsoord

In februari zette Cape Breton, een eiland voor de Canadese Atlantische kust, zich al in de etalage als rustig toevluchtsoord voor ‘politieke vluchtelingen’ die willen ontsnappen aan de Republikeinse brulboei uit New York.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Datingsite lokt Trump-haters met Canadese singles
Sluiten