Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 27 mei 2016

Brabanste man vindt gestolen caravan terug in Spanje

Een 49-jarige man uit Brabant was van een welverdiende vakantie in Spanje aan het genieten, toen hij een wel heel opmerkelijke ontdekking deed. De Brabander is op vakantie in Blanes en zag donderdag 26 mei ineens zijn eigen caravan staan die onlangs was gestolen.

Zijn caravan was op 3 mei gestolen uit een stalling aan de Kuil, in Berkel-Enschot. De man was daarom met een vervangende caravan afgereisd naar de Spaanse Costa. En heel toevallig zag hij zijn eigen caravan terug op en terrein in Blanes. Op het terrein stonden meerdere caravans gestald.

De Brabander nam direct contact op met de politie. Het is nog onbekend welke dief de caravan heeft gestolen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Brabanste man vindt gestolen caravan terug in Spanje
Sluiten