Metro
Metro Nieuws 6 mei 2016 / 14:10 uur

Brabander photoshopt zichzelf in naaktshoot Georgina

Zo’n twee weken geleden ging Georgina Verbaan uit de kleren voor een fotoshoot van LINDA.man. H. Spatel smulde ervan. Kennelijk was Wim van Erp uit het Brabantse Schijndel zo onder de indruk van de pikante kiekjes, dat hij zelf onderdeel wilde zijn van de plaatjes.

Van Erp bewerkt regelmatig kiekjes met Photoshop en deelt deze dan op zijn Facebookpagina. Eerder ‘poseerde’ hij al met Yolanthe en Wesley Sneijder, Bonnie St. Claire, Ali B. en Kim Holland. Dit keer was Georgina dus aan de beurt.

Niet beledigend

Zo plaatste de 38-jarige Photoshopkunstenaar zichzelf op, naast en onder Georgina en stak hij – natuurlijk – de draak met een aantal van haar poses. „Ik heb geen idee of Georgina kwaad op me is. Ik weet dat ze in het verleden niet al te positief heeft gereageerd op foto’s die van haar zijn genomen. Ik hoop dat ze hier wel om kan lachen. Het is grappig bedoeld, zeker niet beledigend”, vertelt Van Erp tegen Omroep Brabant.

Gepostet von Wim van Erp – Dead Serious am Mittwoch, 4. Mai 2016

Hij wil dan ook niemand kwetsen. H. Spatel kan in ieder geval wel lachen om de bewerkingen. En hij denkt dat Georgina stiekem ook wel grinnikt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Brabander photoshopt zichzelf in naaktshoot Georgina
Sluiten