Remco Visser
Remco Visser Nieuws 21 mei 2016 / 08:00 uur

Beeldig: Octopus-vlieger is bizar mooi

Voor sommige mensen is de zomer meer dan alleen zon, strand en terrasjes. Als de wind namelijk goed staat is het warme weer namelijk ook prima geschikt om eens een vlieger op te laten.

In Singapore nemen ze echter allang geen genoegen meer met de huis- tuin en keukenvliegertjes die je in Europa langs het strand vaak terugziet. Daar is vliegeren namelijk bijna een professionele sport, met eigen evenementen. Deze week vond bijvoorbeeld Show Kites Singapore plaats, waar liefhebbers hun allermooiste vliegers aan het publiek tonen.

De schitterende octopus-kite stal toen al de harten van veel toeschouwers en ging vervolgens viral op internet. Wij hebben de hypnotiserende beelden van de bijzondere vlieger hieronder dan ook klaargezet.

Reageer op artikel:
Beeldig: Octopus-vlieger is bizar mooi
Sluiten