Jordy Kruse
Jordy Kruse Nieuws 20 mei 2016 / 14:35 uur

Albert Heijn moet deuren sluiten om rattenplaag

Klanten van de Albert Heijn aan de Kardinaal de Jongstraat in Valkenswaard moeten misschien even slikken bij het lezen van dit nieuws; de winkel is donderdagavond namelijk gestolen vanwege rattenoverlast. De supermarkt werd gesloten op last van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA).

De rattenplaag is hardnekkig en de hele buurt heeft er last van. Volgens de manager van de winkel is men al maanden bezig met de bestrijding van de plaag. De ratten lopen voornamelijk rond in het magazijn.

De NVWA heeft nu besloten dat het zo niet langer kan en dat de winkel dicht moet. Hoelang de deuren gesloten blijven, is nog niet duidelijk. Albert Heijn gaat nu aan de slag om alle gaten en kieren te dichten en waar nodig plafondplaten te vervangen.

Een woordvoerder laat tegenover het Eindhovens Dagblad weten dat het de bedoeling is dat de winkel binnen enkele dagen weer opengaat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Albert Heijn moet deuren sluiten om rattenplaag
Sluiten