Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 1 mei 2016
Leestijd: 1 minuut

11-jarige glipt door beveiliging en vliegt gratis

Alle beveiliging ten top, soms is het gewoon net niet genoeg… Of let je op andere dingen, zoals boeven. Het elfjarige meisje op onderstaand filmpje viel de beveiliging in ieder geval niet op, want zij glipte door de poortjes en vloog gratis van Moskou naar Sint Petersburg.

Het meisje vloog bijna 645 kilometer zonder ticket en heeft de volwassenen om haar heen behoorlijk voor schut gezet met hoe makkelijk dit ging. De Russin ging aan boord, zonder tegengehouden te worden bij de beveiliging, metaaldetector, check-in, paspoortcontrole of bagagedesks.

Ze zou zich gemengd hebben met een groep anderen, waardoor ze niet opviel. In het vliegtuig vond ze een lege stoel, waar ze plaatsnam. Pas op het vliegveld in Sint Petersburg werd het meisje zonder ticket en zonder identificatie opgemerkt.

Hoe ze vanaf daar weer naar huis is gestuurd en of ze een straf heeft gekregen van de politie of haar ouders is onbekend.

https://www.youtube.com/watch?v=oAUW1BjhvUw

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tot drie keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
11-jarige glipt door beveiliging en vliegt gratis
Sluiten