Remco Visser
Remco Visser Nieuws 30 apr 2016 / 19:03 uur

Windows-update verstoort weerbericht

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt; telkens als je iets belangrijks moet doen op je computer, onderbreekt Windows je met de melding dat er een update uitgevoerd moet worden. Enorm vervelend, vooral als je midden in een live-uitzending zit.

Dat overkwam de Amerikaanse weervrouw Metinka Slater. Tijdens haar weerpraatje op de lokale nieuwszender KCCI 8 in Des Moines werden de radarbeelden opeens overstemd door een melding van het besturingssysteem van Microsoft. Er moest namelijk hoognodig geupdatet worden.

De weerdame kon er zelf overigens wel om lachen, al liet ze het aan de kijkers over of er inderdaad een update nodig was.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Windows-update verstoort weerbericht
Sluiten