Astrid Ottens
Astrid Ottens Nieuws 14 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Vrouw (40) onthoofd en in stukken gezaagd na date

Een 40-jarige Amerikaanse vrouw is dood aangetroffen na een date met een man die ze op internet had ontmoet. Hij onthoofdde haar en sneed haar lichaam in stukken. De vrouw laat drie kleine kinderen achter.

Date

Ingrid Lyne, verpleegster, leerde John Robert Charlton (37) kennen via een datingwebsite. De twee waren sinds een maand aan het daten en zouden vrijdagavond samen een honkbalwedstrijd van de Seattle Mariners bezoeken, schrijft Daily Mail.

Bij het stadion zijn ze echter nooit aangekomen. Enkele lichaamsdelen van Lyne werden gevonden in een vuilnisbak op zo’n vijf kilometer afstand van het stadion.

Moord

De recherche vermoedt dat de vrouw in haar huis in de nabijgelegen plaats Renton is vermoord en dat haar lichaam vervolgens vervoerd is naar Seattle, waar een man zaterdag haar hoofd en een voet vond. In Lyne’s badkamer werden bloedsporen aangetroffen, een zaag en een vrijwel lege doos vuilniszakken.

Charlton, de vermoedelijke dader, werd maandag aangehouden. Hij beweert dat hij zo dronken was dat hij een blackout had. Hij herinnert zich naar eigen zeggen helemaal niks van de avond en het vreselijke drama dat zich heeft afgespeeld.

De man blijkt al een flink strafblad te hebben met veroordelingen voor geweldpleging en diefstal. De politie omschrijft hem al een ‘gevaar voor de maatschappij’.

Lyne laat drie dochters achter. Vrienden en familie van de vrouw zijn een inzamelingsactie gestart om geld op te halen voor de meisjes. Op het moment van schrijven is er al ruim 81.000 euro opgehaald.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw (40) onthoofd en in stukken gezaagd na date
Sluiten