Puck Roest
Puck Roest Nieuws 3 apr 2016 / 13:50 uur

Vier stomdronken tieners naar ziekenhuis na feestje

Een feestje in Bergen op Zoom is zaterdagavond compleet uit de hand gelopen. Een meisje van dertien, twee van veertien en een jongen van vijftien hadden een alcoholvergiftiging en moesten naar het ziekenhuis.

Het was in eerste instantie niet duidelijk wat er in het huis aan de hand was. Er was een melding gedaan dat een aantal mensen onwel was geworden, maar daarna konden de hulpdiensten met niemand meer contact krijgen. De brandweer ging daarom met perslucht de woning in om gevaarlijke stoffen uit te sluiten. Er werd ook een traumahelikopter ingeschakeld, meldt Omroep Brabant.

Bureau HALT

Het bleek dus uiteindelijk te gaan om een feestje dat volledig was geëscaleerd. De kinderen hadden flink gedronken en geblowd. De brandweer droeg twee kinderen naar buiten en daarna kregen ook de twee andere hulp. Ze zijn later door de ouders uit het ziekenhuis opgehaald.

De politie wil de kinderen mogelijk verwijzen naar bureau HALT, dat straffen kan opleggen bij jongeren. De meeste ouders hadden hier begrip voor.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vier stomdronken tieners naar ziekenhuis na feestje
Sluiten