Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 28 apr 2016 / 07:37 uur

Valse bommelding vlucht Lima-Amsterdam

Een KLM-toestel dat vanuit de Peruaanse hoofdstad Lima op weg was naar Amsterdam heeft een omkeer moeten maken wegens een bommelding. Na onderzoek op de luchthaven in Lima bleek dat het om vals alarm ging, meldt een woordvoerster van KLM.

Nadat het toestel bij het controlecentrum in Lima is onderzocht, kon het toestel opnieuw vertrekken richting Amsterdam. De valse bommelding zorgde voor ruim zes uur vertraging. Het is nog niet bekend wie de melding heeft gedaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Valse bommelding vlucht Lima-Amsterdam
Sluiten