Remco Visser
Remco Visser Nieuws 16 apr 2016 / 15:30 uur

Uitleg: Zo worden je favoriete series gecreëerd

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig wel een paar series die minutieus gevolgd worden. Denk bijvoorbeeld aan de enorme fanschare van Game of Thrones en House of Cards of de eerdere successen van series als Lost, Breaking Bad en 24.

Dankzij services als Netflix is het ook steeds makkelijker om bij te blijven met verschillende series. Of gewoon eens in de zoveel tijd alles te bingewatchen. Maar hoe al die afleveringen precies op tv verschijnen, is misschien niet iedereen bekend.

Ontwikkeling

Nieuwsblog Vox volgde daarom de ontwikkeling van een aflevering van de serie The Americans, waardoor we nu kunnen zien hoe het proces van tekentafel tot beeldbuis in zijn werk gaat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Uitleg: Zo worden je favoriete series gecreëerd
Sluiten