Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 17 apr 2016 / 12:24 uur

Twee tieners verdacht van dubbele moord

Twee Britse tieners zijn gearresteerd op verdenking van dubbele moord. De 14-jarigen zouden vrijdag een moeder en dochter in het Engelse Dawson Avenue om het leven hebben gebracht.

De lichamen werden in het huis van de moeder en dochter gevonden. Volgens de politie zou het gaan om de 49-jarige Elizabeth Edwards en de 13-jarige Katie. De lichamen zijn nog niet officieel geïdentificeerd, zo schrijft BBC.

De twee tieners zijn opgepakt door de politie, en zullen deze week worden voorgeleid. Waarom juist deze twee zijn gearresteerd en wat voor bewijslast er is tegen de 14-jarigen, is nog niet bekend. De politie is op dit moment nog bezig met het onderzoek en vraagt mogelijke getuigen zich te melden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twee tieners verdacht van dubbele moord
Sluiten