Remco Visser
Remco Visser Nieuws 19 apr 2016 / 14:13 uur

Stuntman doet backflip over rijdende racewagen

Je zou zeggen dat stuntman Damien Walters zich echt niet meer hoeft te bewijzen. De Brit maakte namelijk al indruk genoeg door de gevaarlijke capriolen in onder meer Skyfall en Captain America op zijn conto te nemen.

Toch wilde Walters zich deze week weer eens onder eigen naam in de kijker spelen. En de stunt die hij daarvoor bedacht, mag met recht spectaculair genoemd worden. De 34-jarige stuntman maakte namelijk een achterwaartse salto over een racende Formule E-bolide.

Voorbereiding

Er waren twee dagen voorbereidingen nodig met een ploeg van zestig man om de promotiestunt voor de raceklasse te realiseren. De opname vond plaats op het autocircuit Hermanos Rodriguez in Mexico City.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stuntman doet backflip over rijdende racewagen
Sluiten