Remco Visser
Remco Visser Nieuws 25 apr 2016 / 19:00 uur

Pechvogel sloopt geleende Ferrari tijdens testritje

Het is voor velen onder ons een langgekoesterde jongensdroom: een ritje maken in een Ferrari. Maar als die droom dan eindelijk eens een keer werkelijkheid wordt, moet je natuurlijk wel een beetje voorzichtig zijn met zo’n exclusieve bolide.

Dat blijkt maar weer uit het onderstaande filmpje van Youtuber Marchettino. Hij mocht namelijk de peperdure Ferrari 458 Speciale lenen van een vriend en ging na een kleine inspectieronde op weg voor een ritje. Helaas was hij één elementair ding vergeten, waardoor de droomwens na enkele seconden al in rook opging. De motorkap zat namelijk niet goed dicht, met alle gevolgen van dien.

Schade

De eigenaar van de sportwagen reageerde overigens laconiek op de schade, zo meldt website Jalopnik. „Kan gebeuren. Het is maar een auto”, aldus de heren van R3 Wheels. Bovendien is de schade gedekt door de verzekering, zo stelt pechvogel Marchettino.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pechvogel sloopt geleende Ferrari tijdens testritje
Sluiten