Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Nieuws 12 apr 2016 / 10:09 uur

Pasgetrouwd stel gaat 8 maanden op huwelijksreis

Het klinkt voor veel mensen als een droom: acht maanden lang samen met je grote liefde de wereld rond reizen. Een Brits echtpaar koos voor een wel heel speciale huwelijksreis. Adam en Jodie Dobb trouwden in juni 2015 en zijn sindsdien al zes maanden aan het reizen. Het pas getrouwde stel verkocht hun huis en nam ontslag om hun droom waar te maken.

https://www.facebook.com/10153553744520695

Goedkope huwelijksreis

De tortelduifjes verbleven in 44 verschillende accommodaties, zoals hotels, appartementen, hostel, caravans en tenten. En tot nu toe heeft de trip ze niet meer dan 25.000 pond gekost, meldt de Metro UK. Het liefdespaar bezocht onder andere Brazilië, Dubai, Argentinië, Bolivia en Amerika. Ook maakten ze een stop in Australië en Nieuw-Zeeland om af te spreken met vrienden en familie. Adam en Jodie hebben nog twee maanden reizen op de planning staan en willen onder andere Peru, Colombia en Mexico bezoeken.

Vanwege zijn studie had Adam eerder geen tijd om te reizen. Het huwelijk leek de perfecte aanleiding voor een reis. Adam en Jodie zijn al negen jaar samen en na acht maanden reizen zijn ze nog steeds niet op elkaar uit gekeken. Jodie denkt dat de reis ze dichter bij elkaar brengt.

„Voor sommige stellen is het misschien een nachtmerrie om 24 uur per dag samen te zijn, maar Adam en ik hebben de grootste lol", aldus Jodie. „We beleven samen zoveel mooie momenten, waar we de rest van onze relatie nog met veel plezier aan zullen terug denken".

https://www.facebook.com/10153932547780695

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pasgetrouwd stel gaat 8 maanden op huwelijksreis
Sluiten