Remco Visser
Remco Visser Nieuws 23 apr 2016 / 08:20 uur

Parachutist bewusteloos na crash op voetbalveld

Festiviteiten rond een voetbalwedstrijd in Sydney hebben een dramatische afloop gekregen, nadat er iets behoorlijk mis ging tijdens een parachutesprong. De onfortuinlijke parachutist belandde verkeerd en moest bewusteloos worden afgevoerd, zo meldt New Zealand Herald.

Het incident gebeurde rond 13.35, toen een aantal parachutisten op de Sydney Cricket Grounds zouden landen ter ere van Anzac Day, waarop gesneuvelde Australische en Nieuw-Zeelandse militairen worden herdacht.

https://www.youtube.com/watch?v=SQo4quYShFE

https://www.youtube.com/watch?v=cSjxX2Rn4rw

Gewond

De parachutist in kwestie zou als derde landen en vervolgens de wedstrijdbal afgeven. Na een crashlanding verloor de man echter het bewustzijn, waarna hij met een brancard van het veld af werd gehaald. De para zou een gebroken heup hebben opgelopen bij het incident, maar er geen blijvend letsel overhouden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Parachutist bewusteloos na crash op voetbalveld
Sluiten