Remco Visser
Remco Visser Nieuws 16 apr 2016 / 16:30 uur

Omaatje in paniek om zelfrijdende auto

Autofabrikant Tesla staat zeker aan de top als het op auto-innovatie aankomt. Niet alleen rijden hun bolides zonder ook maar één druppel benzine, als bestuurder heb je bovendien de beschikking over allerhande moderne snufjes.

Zo heeft de middenconsole van de elektrische wagens nog het meest weg van een veredelde iPad en zijn er veel processen geautomatiseerd. Maar dat valt niet bij iedereen in goede aarde.

Zo reageerde een 70-jarige dame behoorlijk angstig toen ze kennis mocht maken met de zelfrij-functie van een Tesla Model S. Het dagje uit veranderde voor de bejaarde vrouw namelijk bijna in een hel toen de wagen zelf de controle overnam, tot grote hilariteit van de bijrijder. En van de rest van internet, dankzij het filmpje dat op Youtube werd gezet.

https://www.youtube.com/watch?v=FIXtGi28R-o

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Omaatje in paniek om zelfrijdende auto
Sluiten