Puck Roest
Puck Roest Nieuws 14 apr 2016 / 14:00 uur

Obama krijgt GoT-afleveringen eerder te zien

Terwijl de grootste Game of Thrones-fans nog even moeten wachten, kan Barack Obama er al lekker voor gaan zitten. De president krijgt namelijk de nieuwe afleveringen van het zesde seizoen van de succesvolle serie eerder te zien dan de rest van de wereld. Dat lieten de makers van de serie David Benioff en Dan Weiss eerder deze week weten.

“Wanneer de commander-in-chief vraagt om de nieuwste afleveringen, wat doe je dan?”, aldus Benioff. Nou ja, dan stuur je hem kennelijk een kopie’tje op. De Amerikaanse president is echt de enige die de afleveringen al krijgt te zien. Zelfs recensenten moeten keurig wachten. De producten zijn namelijk bang voor piraterij.

Boze fans

Veel liefhebbers van de serie kunnen het niet echt waarderen dat de president eerder krijgt te zien hoe het afloopt met Jon Snow. Via Twitter uiten velen dan ook hun ongenoegen.

https://twitter.com/equalvernality/status/720608090790432769

https://twitter.com/katey_laurin/status/720401093373485056

Op maandag 25 april gaat het zesde seizoen van Game of Thrones bij HBO Nederland in première. Om drie uur ’s nachts kunnen fans al meekijken met de Amerikanen, maar er is gelukkig ook een uitzending om 20.30 uur. Voor nu kun je nog even genieten van deze trailer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Obama krijgt GoT-afleveringen eerder te zien
Sluiten