Bianca Brasser
Bianca Brasser Nieuws 22 apr 2016 / 12:19 uur

Nog een paspopbeen nodig? Of gele panty? Haast je!

Er is gegraaid, geplunderd, gevochten en de armen zijn vol zooi geladen. Maar het is nu echt bijna over. Klaar. Het laatste warenhuis van V&D sluit zaterdag voorgoed de deuren.

Het ‘gelukkige’ filiaal dat als allerlaatste de deuren sluiten mag, is die in Hilversum. Tot het middaguur kunnen koopjesjagers nog één keer losgaan in deze V&D.

Eerder dicht

Oorspronkelijk zouden meer filialen tot en met zaterdag openblijven. Maar het tweede leven dat V&D tijdelijk werd ingeblazen, was er een van een ongekend succes. Plots was de V&D in trek. Zo erg in trek dat de spulletjes op zijn. En dit keer geen dubieuze ‘prijzencircus-op-is-op’, maar echt: op. Helemaal op. Lege winkels, lege magazijnen. ‘Alles moet weg’ was nog nooit zo letterlijk in de V&D-geschiedenis.

De schuldeisers kunnen tevreden in hun handjes knijpen. Maar hoeveel de opheffingsverkoop hen precies heeft opgeleverd, is nog niet bekend. Dat horen we naar verwachting begin juni.

Opkoper

Heb je nog een paspopbeen of kekke gele panty nodig? Maar lukt het je niet vrijdag of zaterdag naar de V&D te gaan? De spullen die zaterdag nog niet verkocht zijn, gaan naar een opkoper.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Nog een paspopbeen nodig? Of gele panty? Haast je!
Sluiten