Andrea Peelen
Andrea Peelen Nieuws 8 apr 2016 / 09:42 uur

Moeder waarschuwt: ‘Zet kinderbedjes niet zo neer’

Je zou denken dat kinderbedjes uiterst veilig zijn, maar een foto van een moeder uit Engeland laat zien dat ouders moeten opletten met de manier waarop ze hem gebruiken. Zij maakte namelijk een afschuwelijk drama mee.

Te dicht naast elkaar

Op de foto is te zien dat Alison Johnson twee kinderbedjes dicht naast elkaar heeft staan, waaronder eentje voor haar zoontje Caleb. Die bracht ze op een gegeven moment naar bed. Maar al na een paar minuten hoorde ze gehuil uit de kinderkamer komen.

https://www.facebook.com/10207603703343315

Wat bleek: het jongetje was uit zijn bedje geklommen en was door het gat tussen de twee bedjes gevallen, maar was aan zijn hoofdje blijven hangen. Oftewel, hij stond op het punt om zichzelf op te hangen.

Waarschuwing

Om toekomstige ouders te informeren maakte Alison een foto van de bedjes en deelde die op social media. Tot nu toe is het kiekje al zo’n 34.000 keer gedeeld.

„Hij gebruikte elk stukje energie om zichzelf omhoog te houden aan zijn armpjes”, vermeldde ze erbij. „Als hij het niet had volgehouden, zou hij aan z’n hoofd zijn komen te hangen.” Ook zegt ze: „Wat het allemaal nog erger maakt, is dat ik zijn slaapmomentje vaak gebruik om een douche te nemen. Als ik dat deze keer ook had gedaan en acht minuten later naar hem gekeken, was hij zeker omgekomen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Moeder waarschuwt: ‘Zet kinderbedjes niet zo neer’
Sluiten