Remco Visser
Remco Visser Nieuws 26 apr 2016 / 20:36 uur

McDonald’s Zwolle past logo aan voor Koningsdag

Het centrum van Zwolle is de laatste dagen vrijwel volledig oranje gekleurd. Dit jaar brengt de koninklijke familie Koningsdag namelijk door in de stad in Overijssel, en daar word op allerlei manieren op ingespeeld.

Veel winkeliers langs de route die de koninklijke familie door de Overijsselse hoofdstad wandelt, maar ook in de straten daaromheen, hebben hun best gedaan om koninklijk voor de dag te komen. Van een metersgroot spandoek waarop Máxima wordt gevraagd of ze nog pasfoto’s nodig heeft, via een vorstelijk paar schoenen in de schoenenzaak tot een foto van prins Bernhard tijdens de ‘Mille Miglia’, de klassieke autorit in Italië.

W van Willem

De grappigste inhaker vind je echter bij het McDonald’s-filiaal in de binnenstad. Het restaurant paste namelijk voor de gelegenheid hun welbekende logo aan. De goudgele M van de hamburgerketen werd omgedraaid en vormt nu een W, van Willem-Alexander.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
McDonald’s Zwolle past logo aan voor Koningsdag
Sluiten