Remco Visser
Remco Visser Nieuws 26 apr 2016 / 20:34 uur

Man bouwt episch kasteel in tuin met 3D-printer

Als je vroeger als kind een boomhut of een fort in de achtertuin had, was je de held van de klas. Toch kunnen sommige volwassen mannen hun kinderdromen maar moeilijk loslaten, zo blijkt uit onderstaande video.

De Amerikaan Andrey Rudenko zag een gigantisch fort in zijn tuin in Minnesota namelijk best wel zitten, maar dagenlang timmeren en metselen ging hem wat ver. Gelukkig kunnen we anno 2016 beschikken over moderne snufjes, die dit soort projecten prima kunnen verwezenlijken.

Met behulp van een gigantische 3d-printer heeft Rudenko na 2 jaar dan ook eindelijk zijn ultieme tuinversiering gerealiseerd. Zijn volgende project wordt overigens een echt huis, waar hij vervolgens zelf in wil gaan wonen. Wordt vervolgd, dus.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man bouwt episch kasteel in tuin met 3D-printer
Sluiten