Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 15 apr 2016 / 21:00 uur

Londense dubbeldekker eindigt in woonkamer

Een Londense vrouw kreeg vrijdag de schrik van haar leven toen er plots een dubbeldekkerbus haar woonkamer in reed. De vrouw zat op dat moment in de kamer, maar werd niet geraakt door het voertuig.

De chauffeur van de dubbeldekker verloor vermoedelijk de controle over het stuur. De bus week daarop van de weg en kwam door het raam het huis van de vrouw binnen. De bus vervoerde op dat moment geen passagiers en behalve de buschauffeur waren er geen andere mensen aanwezig in het voertuig.

Lawaai

De inwoner van het pand is geschrokken door de aanrijding, zo vertelt ze aan de Evening Standard. „Het was zo’n enorme schok. En het lawaai was vreselijk. Je verwacht niet dat een bus zomaar je huis binnen komt rijden. We mogen daarom van geluk spreken dat we nog leven.”

Volgens de politie is de buschauffeur ter plekke geholpen aan zijn verwondingen, maar hij heeft geen ernstig letsel opgelopen. De man, die anoniem wil blijven, laat weten dat de wegsituatie op het betreffende stuk verbeterd moet worden. „Er moet nodig iets gedaan worden. De weg is hier te smal. je hoef maar even uit te wijken of je hebt al een groot probleem.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Londense dubbeldekker eindigt in woonkamer
Sluiten