Sophie Moerman
Sophie Moerman Nieuws 7 apr 2016 / 14:15 uur

Lief: agenten laten hondje van verwarde vrouw uit

Een aandoenlijk tafereel in Oudekerk aan de Amstel, op vrijdagnacht. Agenten lieten het hondje van een verwarde vrouw uit, nadat ze de bejaarde vrouw in verwarde toestand op straat hadden aangetroffen.

Midden in de nacht kreeg de politie een melding dat er een oude vrouw in haar pyjama over straat liep. De dame, die inmiddels was opgevangen door een buurtbewoner, wist niet meer waar ze woonde maar gelukkig wel hoe ze heette. De agenten achterhaalden haar adres, waarna ze ook nog de deur open moesten breken omdat de vrouw geen sleutels bij zich had.

Eenmaal in huis troffen de agenten ook een hondje aan. Omdat ze het geen goed idee vonden de vrouw weer de straat op te sturen, besloten de agenten het hondje zelf uit te laten. De vrouw kon rustig slapen dankzij de vriendelijke agenten, die veel lof krijgen op Facebook.

#POLDOA Hulpverlening in het holst van de nacht!Afgelopen nacht kregen collega's van ons basisteam een melding in…

Gepostet von Politie Diemen Ouder-Amstel am Donnerstag, 7. April 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lief: agenten laten hondje van verwarde vrouw uit
Sluiten