Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Nieuws 15 apr 2016 / 15:04 uur

KFC slaat de plank flink mis met ‘hete’ reclame

KFC heeft een blunder begaan toen het probeerde een nieuwe ‘hot en spicy’ product aan de man te brengen. De fastfoodketen plaatste een tweet met een fotootje, maar heeft deze alweer verwijderd.

De ‘Not Safe For Work’-post bevat het mysterieuze product, dat wazig is gemaakt tussen de benen van de man. Niet echt slim hè, KFC? De foto riep meteen heel veel boze reacties op bij de volgers van KFC Australia.

Sommigen vonden de foto seksistisch, anderen vonden het gewoon niet grappig. Een twitteraar reageerde: „KFC, als je een ‘hot en spicy’ gevoel ervaart in je genitaliën, raad ik je aan naar een dokter te gaan.” Na alle kritiek heeft KFC de tweet snel offline gehaald en excuses aangeboden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
KFC slaat de plank flink mis met ‘hete’ reclame
Sluiten