Remco Visser
Remco Visser Nieuws 19 apr 2016 / 09:00 uur

Internetbaas Dan Bilzerian post Photoshop-grapje

De meest fervente internetters zullen al een tijdje op de hoogte zijn van het bestaan van Dan Bilzerian. De pokermiljonair weet namelijk vriend en vijand jaloers te maken met een constante stroom legendarische kiekjes, waarop hij staat afgebeeld omringd door babes, wapens of allebei.

Toch levert al dit hedonistische gedrag natuurlijk ook afkeurende reacties op. Zo is er een groep critici die beweren dat Bilzerian van top tot teen verzonnen is. Vorig jaar werd de extravagante Amerikaan dan ook aangevallen toen een sportschool-foto gefotoshopt leek te zijn.

View this post on Instagram

The Iron never lies, girls may come and go, but two hundred pounds is always two hundred pounds-HR

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Grap

En het heeft misschien 10 maanden geduurd, maar deze week sloeg Bilzerian terug met een puike grap op Facebook. Op een vakantiefoto in Bali paste de Instagrammer zelf zijn benen aan, als knipoog naar alle commotie van vorig jaar.

Op een tweede foto is overigens te zien dat er niks mis is met Bilzerian’s onderstel en dat hij bovendien wel degelijk in Bali was.

View this post on Instagram

Going through the Bali pics, everyone in this pic looks like shit, but I look good and that's what's important

A post shared by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Internetbaas Dan Bilzerian post Photoshop-grapje
Sluiten