Puck Roest
Puck Roest Nieuws 22 apr 2016 / 11:23 uur

Bieber maakt belachelijke opmerking over Prince

Zijn hit Sorry doet het nog steeds retegoed, maar mogelijk moet hij er een vervolg op maken. Justin Bieber heeft namelijk weer een hoop mensen boos gemaakt.

Zoals je mogelijk al hebt meegekregen, is donderdagochtend (lokale tijd) popicoon Prince overleden. Veel sterren reageren geschokt op het overlijden van het muzikale talent. Bieber besloot echter wat kritiek te leveren op de gewaardeerde zanger. Op een niet zo subtiele manier.

Muzikant Andrew Watt plaatste een foto op Instagram met een lovende tekst over Prince. Hij noemt de zanger daarin „een van de laatste grote levende performers”.

View this post on Instagram

This past Tuesday night before my show I was picking out an outfit…I was so tired from the past week of endless traveling and gigging that I grabbed my Prince shirt and said fuck it I'm gonna channel the purple one tonight…I didn't shower after the gig out of pure exhaustion…I went to sleep in that shirt and then I wore it again all day yesterday…today waking up to this news I am truly beside myself…devastated…the last of the greatest living performers…my guitar idol…his connection to ALL his instruments yielded a sexual transcending aura and the world is just less fucking cool without him walking on it… "Electric word life It means forever and that's a mighty long time But I'm here to tell you There's something else… The after world" #RIPPRINCE

A post shared by WATT (@thisiswatt) on

De 22-jarige Bieber was het daar niet helemaal mee eens. Hij schreef onder het kiekje; „Nou ja, niet de laatste grootste levende performer". Juist ja, hij vond dit het juiste moment om de aandacht opnieuw naar zich toe te trekken.

Tuurlijk, Justin doet hartstikke z’n best. Maar een beetje empathisch vermogen én timing waren wel op z’n plaats geweest. Online werd er dan ook volop gereageerd op de misplaatste reactie van Biebs.

https://twitter.com/cazzacatface/status/723376261884604418

Justin, het is nu echt te laat om ‘sorry’ te zeggen. Op naar het volgende Bieberschandaal.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bieber maakt belachelijke opmerking over Prince
Sluiten