Redactie Metro
Redactie Metro Nieuws 10 apr 2016
Leestijd: 1 minuut

Zoektocht naar vermiste tiener op Urk gestaakt

Update: De zoektocht naar de vermiste Jan Baarssen uit Urk is zondag rond 16.30 uur gestaakt. Volgens het zoekteam is Jan niet meer in Urk.

—————————————————————————————————————————–

De 17-jarige Jan Baarssen uit Urk wordt sinds zaterdagochtend vermist. Politie, familie, vrienden en buurtgenoten zijn een grote zoekactie gestart.

De tiener was in de nacht van vrijdag op zaterdag naar een bootfeestje geweest, maar is daarvan niet teruggekeerd. Zijn familie sloeg zaterdag alarm.

https://twitter.com/zoekactieurk/status/718808883930734594

Zoekactie

Zowel zaterdag als zondag heeft de politie een helikopter de lucht in gestuurd om naar de jongen te zoeken. Duikers van de brandweer hebben gezocht in het water van de Zuidermeertocht waar het bootfeestje plaats had.

Verder zijn vrijwilligers op zoek geweest in het Urkerbos en in leegstaande woningen. Ook de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij KNRM speurt mee.

Tot nu toe zijn alle zoekacties zonder resultaat gebleven. De ouders van de jongen hebben op Twitter opgeroepen om in schuren, op zolders of in leegstaande panden te kijken of Baarssen daar ‘in bewusteloze toestand of erger verkeert.’

https://twitter.com/zoekactieurk/status/719066239772016640

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Zoektocht naar vermiste tiener op Urk gestaakt
Sluiten