Esther Zandberg
Esther Zandberg Nieuws 1 apr 2016 / 17:45 uur

Dronken vrouw steekt vlaggen voor Brussel in brand

Een dronken vrouw heeft donderdagnacht op het Beursplein in Brussel vlaggen voor slachtoffers in de brand gestoken. De vlaggen hingen daar om alle slachtoffers van de aanslagen in Brussel van vorige week te herdenken. De vrouw geeft aan dat het incident een ongelukje was.

Volgens Brusselse parket vond het incident rond 01.50 plaats, zo meldt De Standaard. De politie zag de vrouw op de trappen van het Beursplein zitten, maar schonk geen aandacht omdat er niets vreemd aan de hand was. Even later vlogen de vlaggen echter in brand. De vrouw gaf meteen toe dat zij de brand zou hebben gesticht, maar zei dat het een ongeluk was en geen bewuste actie. Haar sigaret zou de reden zijn dat de vlaggen in brand waren gevlogen.

De politie kon snel handelen en zodoende de brand vrij snel blussen. De dronken vrouw werd door de politie meegenomen om haar roes uit te slapen. Het incident wordt op dit moment nog verder onderzocht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dronken vrouw steekt vlaggen voor Brussel in brand
Sluiten