Remco Visser
Remco Visser Nieuws 30 apr 2016 / 20:45 uur

Draaimolen VS wordt tiener fataal

Een 16-jarige Amerikaanse tiener is om het leven gekomen toen ze uit een kermisattractie werd geslingerd in het Amerikaanse El Paso. Dat meldt CBS News.

Volgens Amerikaanse media raakte een andere tiener zwaargewond bij het incident. Een derde meisje kon zich nog net vasthouden aan een stang en bleef ongedeerd. Het meisje dat omkwam werd tegen stalen balk geworpen. Ze overleed later in het ziekenhuis.

Kermis

De drie zaten vrijdag in een draaimolen van een kermis tijdens een kinderdag van de katholieke kerk. Het is niet duidelijk waardoor de meisjes uit de attractie, met de naam The Sizzler, werden geslingerd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Draaimolen VS wordt tiener fataal
Sluiten